Vi lever i en allt snabbare omvärld där de visuella intrycken blivit allt viktigare. Vill du vara synlig och sticka ut ur mängden kan betydelsen av nya, fräscha och unika bilder inte överskattas. Som erfaren professionell fotograf erbjuder jag följande tjänster:Porträtt och artistbilder

Som artist behöver man unika och aktuella bilder till konsertprogram, skivutgivning, CV, hemsidor, bokomslag, säljmaterial, pressbilder eller bildbank. Allt från neutrala avskalade porträtt till karaktärsbilder där din personlighet står i centrum. Jag fotograferar även band och grupper. Jag har vid behov ett nära samarbete med professionella sminkörer, stylister och frisörer. Jag gör naturligtvis också familjeporträtt, examensbilder osv. Kontakta mig för mer info.


Företagsporträtt och dokumentation

Proffsiga porträtt på medarbetarna ger ett välkomnande och personligt intryck. Jag hjälper dig med snygga och personliga bilder där kvalitet, känsla och uttryck står i centrum. Fotograferingen kan ske på plats i era lokaler eller studio. Kontakta mig för mer info.

Att dokumentera lokaler, verksamhet eller speciella projekt skapar intresse för din verksamhet och hjälper dig att sticka ut i mängden. Jag kan också dokumentera till exempel ett byggprojekt från planerings-stadiet till färdig byggnad. Jag sysslar även med traditionell inrednings-fotografering. 


Produktfotografering

Imagebilder, produktbilder och reklam är ditt företags ansikte utåt. Jag har utrustningen och kunnandet för att ta högklassiga foton för marknadsföring, kataloger eller webbutik samt konstreproduktioner. Jag gör vid behov bildmontage och färdiga reklambilder. Hör av dig och berätta om dina önskemål så kan vi tillsammans arbeta fram ett koncept som passar er. 


Modereportage

Fashion och Editorial hör till mina stora passioner och vid sidan av min uppdrag gör jag ständigt egna projekt. Jag gör också professionella och individuella modellportfolios. Tag gärna kontakt så arbetar vi fram ett spännande koncept. Jag har vid behov ett nära samarbete med erfarna sminkörer, stylister och frisörer.


Konstfoto

Fine Art-fotografi ligger mig mycket varmt om hjärtat och nya egna projekt pågår i en ständig process. Mina bilder på hemsidan eller eventuella utställningar är alla till försäljning i numrerade och signerade utgåvor. Allt är printat i certifierad studio på arkivbeständigt fotopapper av högsta kvalitet. Kontakta mig för närmare information. 

Using Format